My weekend

Alltså veckorna går ju så snabbt ändå... Redan måndag igen liksom.. och imorgon är det APRIL!
 
Helgen spenderades med Dalia! I lördags åkte vi till Garden state plaza och shoppade! Man kan gå där i timmar utan att tröttna! Så stort är det! Jag fick iaf med mig två par byxor och ett linne. 
I söndags drog vi till IHOP för att äta frukost, och jag får typ ångest när jag tänker på hur mycker kalorier jag åt! I menyn står det nämligen hur mycket kalorier allt ha i sig. och det minsta jag såg var typ 800 kalorier.. Jag fick i mig 1200. Det dagliga intaget.. haha. Efter IHOP drog vi till bio:n och såg på Divirgent. Den var sjukt bra, och jag typ dreglar på Four.. Nu måste jag åka till biblioteket och låna böckerna bara för det. 
 
 

Pinewood Derby Dinner

Igår kväll gick jag och min värdfamilj på en slags prisutdelning/boyscouts/middags-fest. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det för hehe. Så därför får det bli "Pinewood Derby Dinner". Det var nämligen så att för några veckor sedan hade mina värdbarn bil race tävling med sina cub scouts grupper (cub scouts heter det innan man blir boy scout). Man bygger en liten bil, och sedan tävlar man med de andra i sin årsgrupp i närliggande städer, och både Anakin och Aiden vann första plats! Gissa om min värdpappa är stolt, det är ju också tävling mellan papporna vem som byggt bäst och snabbast bil haha. 
Så på middagen igår fick de sina priser och pokaler. Och en annan anledning till denna "fest" är att utse nästa års boy scouts, och Anakin var en av de killarna som blev "riktig" boy scout, Så det var en cermoni för det också. Det var riktigt kul att få uppleva nått riktigt typiskt amerikanskt. Vi fick bordsplacering osv. och alla som arbetade där under kvällen hade svarta kläder och vita handskar. 
 
 

AuPair-mötet

Jag hann till AuPair-mötet!
Vi åt på Panera Bread. Mycket gott må jag säga. Jag träffade många nya aupairer. Vi var tre grupper tillsammans, så vi var ca 30 aupairer, och jag träffade folk som bor jättenära mig som jag inte hade någon aning om. 
 
 

Pizzatime

Eftersom mina värdbarn slutade tidigt idag bestämde jag mig för att bjuda dem på lunch! Det blev pizza! Tanken var att vi skulle sitta på pizzerian och äta. Men det var tydligen inte bara jag som tänkt på att ta dem till pizzerian nära skolan. Alla deras klasskompisar var också där, eller inte alla, men många. Så vi tog med oss det hem och myste till.

Idag är det egentligen mitt första aupair möte också, men jag måste jobba. Så det är lite tråkigt att jag inte får träffa fler aupairer.



Våffeldagen

Mums! 
Jag passade på att göra våfflor till frukost idag. Det är ju trots allt våffeldagen. Sen kom Fannie över till mig och vi åt. Eller jag åt, Fannie är gluten, men det är ju inte så lätt att veta. 
Killarna går iaf kort dag idag. Det gjorde de igår också och ska göra det imorgon också. 
 
 

Stress

Stressig dag igår!
Jag skulle köra Anakin till sin fotbollsträning och vi skulle hämta upp en kompis också. Så klockan 6 ber jag Anakin byta om till sina fotbollskläder, och han säger att han inte behöver göra det än, för det tar bara 5 minuter att byta om, och sen när det bara är 10 minuter kvar tills vi ska åka börjar han gå upp och klä på sig, och då hittar han inte sina benskydd, såklart... Så vi fick stressa och leta efter dem, men de var helt försvunna.. 
Så vi blir sena att hämta upp kompisen, så jag fick köra fort till träningen, och vi hann i tid!! wow säger jag bara!
 
Men Anakin är så gullig. För efter träningen bad han om ursäkt för att han inte gjort som jag sa (dvs. byta om klockan 6 och inte tjugo över 6) 
 
 

Now You're In New York

These streets will make you feel brand new,
Big lights will inspire you,
Hear it for New York!


Alicias Keys sång stämmer såå in, just saying!
A, som ni säkert förstår så har jag varit i New York i helgen. Eller i fredags åkte jag hem till Dalia, en svensk aupair som bor i en stad bredvid mig. Vi hade filmmys med choklad och lösgodis. Sen sov jag över hos henne och på morgonen bestämde vi oss för att ta oss till New York. Väl i New York gick vi till ett café som heter FIKA. Svenska kakor m.m, så vi köpte lite godsaker mötte upp Dalias kompis, gick till Central Park och fika där. Vädret var så fint. Jag hade ingen jacka på mig, och jag frös inte!

På kvällen bestämde vi oss för att åka hem till Dalia och sedan gå till en bar. Det blev lyckat jag fick köpa drinkar trots min ålder, så det var nice. Rolig helg med ett ord!

 
 

Lilla Meap

 
Här är bilen jag kör här i New Jersey. Lite kul för första gången jag skulle köra den sa min värdmamma något som jag inte fatta, och då fick hon förklara att de kallar bilen för Meap för i Phineas och Ferb är det någon figur som heter Meap och är grön, samma grön som bilen har. Så nu kallar jag den också för Meap!
 

First Day Of Spring

Yes! Nu är våren officiellt här.
Och idag var det faktiskt riktigt vår väder, +10 grader. 
 
 

Skillnaden mellan NJ & CO

Okej, Två veckor i New Jersey idag och då tänkte jag skriva lite skillnader med att bo i Colorado och New Jersey.
 
  • I New Jersey betalar man inte skatt på kläder och skor, Najs!
  • I Colorado lös solen i princip varje dag
  • I New Jersey är det lag på att man inte får tanka bilen själv, utan man sitter kvar i bilen så kommer en kille och tankar åt mig
  • I Colorado såg man bara berg omkring sig
  • I New Jersey ser man massa träd omkring sig
  • I Colorado är klimatet väldigt torrt, vilket gör kläderna elektriskt
  • I New Jersey är klimatet fuktigt. Eller inte hela tiden, men ofta
  • I Colorado såg man nästan inga överviktiga personer

New York

Idag har jag varit i New York. Ja, alltså inte i New York city, men i delstaten New York. Anakin har nämligen fotbollsträning där. Och det är liksom en kvart från där vi bor.. Men under dagen ville min värdmamma att jag skulle öva testköra dit, så det gjorde jag och det gick fint, med GPS dvs ;) På vägen hem stannade jag vid Dounkin Donuts, första gången jag köpte på Dounkin Donuts, men det var gott!

 
 

Fotbollsträningen

Åh vad kul det var!
Det var jag och en tysk aupair som bestämde oss för att gå med i ett lag. När vi kommer dit sitter en kille i lobbyn och han frågar vart vi är på väg. Så berättar vi att vi ska börja spela fotboll osv. och han bara jaha. vad kul, ja det är den vägen. och sen börjar vi gå mot idrottshallen, så säger han "oh, btw det är jag som är coachen" haha så kul, för vi hade verkligen inte förväntat oss det. 
Sen var det dags för träning. Eller träning och träning, vi spelade match hela träningen. Vi var tre lag, och spelade 10 minuter var. Jag var supertrött i slutet, men mitt lag vann de flesta matcherna, och jag gjorde många mål! 
Sen i slutet av träningen gav tränaren feedback på oss. Hur vi spelade och så. Han sa till mig att jag var duktig. Att jag är väldigt duktig på att läsa av spelet, att jag förstår vart jag ska passa för att göra det enkelt isället för att krångla till det. Sen sa han att jag heller inte är så aggressiv på bollen, och det kan både vara en nackdel + fördel. 
 
ps. Arbetskillarna som var här i fredags är här idag också. Fast idag var jag förberedd, så min säng är bäddad och mitt rum är i ordning ;) 

16 mars

lite sommarshopping blev det i fredags
 
God morgon!
Idag har killarna gitarr/piano lektion. Och rummet de övar i är precis över mig, men de är duktiga så det okej att lyssna på! 
Idag ska min LCC komma och ha sånt där tvåveckorsmöte, sen ikväll ska jag spela fotboll. Så det ska bli kul

15 mars

 
Idag morse blev jag överraskad!!
Det knackade på dörren och jag var ensam hemma. Men det var brevbäraren som ringde och hade ett sort paket med sig, fast jag trodde inte paketet var till mig, men det var det!
Det var lite smått å gott från mamma, pappa och kompisarna. TACK så mycket för fotoboken! Så roligt att kolla på alla bilder. Och chokladen var ju väldigt god att få hihi. fast marabou peanut var jag besviken på. Den var ju okej å så. Men då tycker jag allt schweizernöt är godare :) 
 
ps. Frida. Bilder på kläderna jag köpte igår kommer i ett annat inlägg.
 

Fredag morgon

Yes finally friday! haha
Fast denna fredagmorgon är inte så roligt för mig. Jag vaknade halv 7, snooza 15 minuter typ (ovanligt för mig, men jag var svintrött idag) sen tänkte jag "efter jag har lämnat killarna i skolan går jag tillbaka till sängen och sover lite" så jag tog på mig kläder över pyjamasen och gick upp. Sen ungefär en halvtimme senare knackar det på dörren, så kommer ett byggteam in och ska greja i källaren, och mitt rum ligger ju i källaren... så goodbye sovandet tänkte jag.. Men sen gick jag ner i mitt rum för att hämta jacka och skor och då är alla grabbarna i mitt rum för de ska ha tillgång till något som tydligen är i mitt rum. och min säng är ju inte precis bäddad eftersom tanken var att sova igen! 
Så nu sitter jag i köket med min pyjamas + andra kläder på och inte gör så mycket. Tänkte kanske baka något, men vi får se vad jag orkar haha.

Garden State Plaza Mall

Igår kväll kom familjens förra aupair hem från hennes resemånad. Så idag bestämde vi oss för att hon skulle visa mig Garden state plaza mall, OMG! Det var superstort. Vi hann inte gå igenom hela mallet, utan bara övervåningen! Men jag köpte ett par skor. Efteråt åkte vi till Westwood för att luncha. Det blev en kina restaurang, den första för mig här i USA. och maten jag tog var as god! En bra dag helt enkelt!
 
Förresten!! Jag fick reda på att NJ inte betalar skatt på kläder och skor! Sweet tycker jag!! Men enda nackdelen är att alla New York-bor åker till NJ för att shoppa på helgen. + att mallen är stängt på söndagar.
 
 

Buster

Nu när jag flyttat till New Jersey har jag också fått en hund!
Jag är egentligen ingen hundmänniska, utan mer en kattmänniskar. Jag älskar katter, de är så söta och mysiga att gosa med! Men iaf! Buster som värdfamiljens hund heter gillar att gosa. Fast igår var det inte så mysigt. precis när jag skulle köra killarna till skolan spydde han, på filten, uww..
 
 

11 mars

Idag firar jag 1 vecka hos familjen. Allt känns fortfarande väldigt bra! Och igår sa Aiden till mig "Do you know what I like about you Karin? You're not that strict, I really like that". Alltså han är för söt!
 
men oboy vad mycket aktiviter killarna har!
Mån: Aiden har hockey och Anakin har fotboll
Tis: båda har fotboll
Onsdag: Anakin har karate
Torsdag: Aiden har hockey
Fredag: Aiden har hockey och Anakin har karate
Söndag: Aiden har piano och Anakin har gitarr
och mitt i allt detta så händer det att de har boy scouts och andra saker haha. 

9 mars

idag när jag vaknade stod klockan på 10 och jag tänkte, gud vad länge jag sov idag (för i Colorado vaknade jag typ 7 varje helg pga att huset inte va så isolerat, så jag hörde mina förra värdbarn sjunga) men sen kollade jag som vanligt ipaden och då stod klockan på 11. De har nämligen bytts om till sommartid här! Så nu skiljer det sig bara 5 timmar från Sverige!
 
Jag såg iaf på melodifestivalen igår, och jag tycker rätt låt vann! Jag hejade egentligen inte på någon direkt. Men hellre Sanna Nilsens låt än Ace Wilder hehe!

6 mars

Idag fyller min hostmamma år. Så efter skolan när Aiden (det är den yngsta killen) var på hockey träning åkte jag och Anakin (11-åringen) till Westwood, grannstaden, för att köpa tårta och ballonger. Det var första gången jag körde i "downtown" och man kan ju säga att jag och Anakin har haft vårt första adventure haha. Han skulle nämligen visa vägen, men det gick inte så bra. Jaja vi fick i alla fall köpt tårta, och den var såå god!!

Mitt sovrum

Tänkte visa mitt sovrum är i New Jersey!! 
Fast sen kom jag på att jag har ju inte visat rummet i Colorado heller. men men, här kommer två bilder iaf
 
Och bakom kameran i detta fotot är badrummet

I New Jersey

Sådär ja! Nu har jag spenderat min första natt i New Jersey! Huset är jättefint och barnen är så söta! 
Det var mamman och "lillkillen" som mötte upp mig, och ska jag vara ärligt. Det var inte alls svårt att flyga själv. 
 
För övrigt så håller min dator på att gå sönder tror jag... Fast det är egentligen ganska förståligt. Jag har ju haft den i 4 år.. 
 
I eftermiddag ska jag jobba. Eller det blir ju inte så mycket jobb, det blir mest att kolla hur de gör. Vart de kör osv. Men min känsla är väldigt positiv! Jag har en mycket positiv känsla, mycket bättre än den känslan jag hade hos familjen i Colorado, så det känns väldigt bra!

Flygtider

Nu har mina flygtider kommit! Jag flyger imorgon klockan 10.17. Sen kommer jag att byta i Charlotte (nervös jao) och därefter till Newark, kommer vara framme ca 20.00 i New Jersey. Känns ju lite bättre att jag redan varit på Newark. men ändå. Jag är nervös.. hehe

NHL-match

Igår gick jag och Ulrika på NHL-match! Colorado Avalanche (Gabriel Landeskogs lag hehe) mot Tampa Florida. Och Colorado vann med 6-3 wihioo! Fast det var en spännande match! För tampa ledde med 3-2 i andra perioden. Sen i tredje perioden ledde vi med 4-3, och då med 3 minuter kvar tog de bort sin målvakt, så vi gjorde två mål till!
 

Under uppvärmningen hade de på sig militärtröjor för att hedra militärer 


En gubbe kom i tre kronor tröja med Forsberg på ryggen! Och många andra kom i Forsberg tröjor, så han är inte bortglömd om man säger så!

 

Bilder från de senaste dagarna


Så blåsigt är det här i Colorado!

Nej! Fortfarande.. Jag heter inte Carrie haha..
 

Lycklig

I början på nästa vecka flyttar jag till New Jersey!
Redan när jag läste familjens application kände jag JA! Sedan ringde mamman på morgonen, och då kändes det lika bra! Hon tyckte även också om mig, men skulle disskutera med hennes man, så hon skulle höra av sig till mig idag kväll. Men redan klockan 1 ringde hon och hade bestämt sig. Hon ville ha mig här redan på söndag, men tyvärr kunde inte CC fixa flygbiljett. Så någon gång nästa vecka flyttar jag till New Jersey. 30 min från Manhattan, sweet!

RSS 2.0