Matchning #4

 
Familjen: Består av mamma, pappa och två barn
Barnen: Två tvillingpojkar på 4 år
Bor: Snoqualmie, King County, Washington
 
 

Prom

I helgen var det bal! Därför får ni nu bilder :) :)
 

Angånde match #2 och #3

I lördags fick jag match 2 och jag gillade familjen mycket. De såg väldigt snälla ut osv. Det jag funderade på var Salt lake City.. Men jag tänkte att jag iaf kunde prata med familjen, men i måndags hade familjen valt bort mig. Lite synd tycker jag, men samtidigt bra eftersom det inte kändes helt bra för mig heller.
 
Igår fick jag en ny match, match 3. Jag bestämde mig för att tacka nej till familjen eftersom jag gärna vill ta hand om mer än ett barn. Dessutom var familjen judar, och det har jag verkligen ingenting emot. men jag vill gärna fira amerikansk jul. Det var också så att föräldrarna jobbade väldigt mycket, även på lördagar och då hade mitt schema sett väldigt annorlunda ut jämfört med andra Au pairer. 

Matchning #3

 
 
Familjen: Består av mamma, pappa och ett barn
Barnet: En kille på 9 år
Bor: Victor, Ontario County, New York
 
Förra matchningen blev det inget med :) Denna familjen bor ju på östkusten vilket jag gillar. Men jag får läsa mer om dom, är just nu i skolan!

Matchning #2

 
Familjen: Består av mamma, pappa och två barn
Barnen: En kille på 6 år och en tjej på 4 år
Bor: Park City, Summit county, Utah
 
Jag berättar lite mer sedan. Jag ska nämligen iväg och jobba just nu :) Men jag tycker familjen verkar bra! Dock hade jag velat komma till östkusten (nära New York) men en cool sak! Vinter-OS 2002 var i Park City, eller a mest Salt lake City men ändå!

Väntar fortfarande

Asså det har nu gått ungefär 3 veckor tror jag och jag har ännu inte fått en ny matchning. Vet inte om dom prioriterar andra först, de som ska åka i juni eller juli. Jag ska ju åka i augusti, så det är ju ett tag kvar. Men jag vill verkligen ha min andra matchning snart! 
 

RSS 2.0