19 Augusti 2013

Idag skulle jag egentligen åkt till USA om allt gått som planerat.. men det gjorde det ju inte. Jag har ju fortfarande ingen familj än. Så just nu vill jag bara hitta en familj och åka iväg!! Det enda jag gör nu för tiden här hemma är att kolla på Grey's Anatomy och det är ju inte alltid så himla kul att inte gör någonting :p 

Var ute och fiskade i helgen, men fick tyvärr ingen firre
 
 

15 Augusti 2013

Jag gick nyss in och kollade på min profil och såg att familjen var borta. Lite synd, men ändå förståligt eftersom det bara skillde fyra år mellan mig och den äldsta jag skulle ta hand om. 

14 Augusti 2013

Fick en kommentar som jag tänkte ta å svara på :) 
 
"Hej! Jag vill åka som au par när jag slutat skolan, och har hittat din blogg. vilket är så roligt eftersom jag får följa med från starten! Om du har tid osv så tycker jag att du ska göra inlägg oftare. Typ om du har hört av dig om att du inte får några match så vad dom svarar och så. :)"
 
Svar: Kul att du har hittat min blogg! Jag vill göra inlägg ofta! Men det är det att det inte hänt så mycket det senaste. Jag har väntat och väntat men inget har hänt! Men så fort det händer något uppdaterar jag! Jag kan till exempel berätta för alla att jag skrivit till familjen och sagt att jag gärna vill prata med dom på skype, så nu får vi vänta och se om de vill prata!

Matchning #6

 
Familjen: Består av mamma, pappa och tre barn
Barnen: två tjejer på 15 och 12 år och en kille på 13 år
Bor: Santa Monica, Los Angeles County, California
 
Äntligen en ny match!! Som jag väntat. Familjen verkar väldigt bra tycker jag, vi har samma intressen och allt, hoppas de tycker samma som jag! 
 
 
 

Mail från Cultural Care

Fick precis ett mail från Cultural Care och det stod att mitt avresedatum har flyttats från 19 Augusti till september. Det stod även att det jobbar för fullt med en ny perfekt matchning för just mig, men just nu känns det inte som om de gör det. Jag menar det har gått, typ, 3 veckor snart sedan jag släpptes "lös" från Boston-familjen. Men på ett sätt känns det ganska bra att avresedatumet flyttats till september, då har jag flera veckor ledigt från jobbet och då kan jag fokusera mer på USA :)
 
Två bilder från Magaluf #throwbackthursday Saknar det! 
 

RSS 2.0