Matchning #5

 
Familjen: Består av mamma, pappa och två barn
Barnen: En kille på 10 år och en tjej på 4 år
Bor: Chestnut Hill, Newton, Massachusetts
 

Familjen från Seattle

Jag har ju varit borta en vecka nu i Magaluf och nu när jag är hemma såg jag att jag hade fått ett mail från familjen från Seattle som jag pratade med på Skype. Efter att ha pratat med familjen kände jag verkligen JA! Men man kan inte alltid få som man vill. Familjen pratade med en annan Au Pair och valde henne istället eftersom hon har mer erfarenhet av barn i 4-årsåldern och även att hon var van med en stor hund. Så nu är vi tillbaka i matchningsprocessen.

Graduation 2013


1 Juni 2013

Idag pratade jag med familjen via skype. Det gick riktigt bra faktiskt.
 
Hon ska skicka mer information på min mail. Det är så att när jag får en match, så matchas jag bara med en familj, medan när familjerna blir matchade får de flera Au Pairer. Så "host" mamman skulle även prata med de andra Au Pairerna som hon har matchas med, så vi får se om bestämmer sig för mig. Barnen är ju 4 år, och jag har ju inte riktigt haft så mycket erfarenhet från de åldrarna. Jag har ju erfarenhet av 6 år och uppåt. 
 
Men för er som inte vet vart Snoqualmie ligger, så ligger det 30 min från Seattle. Med andra ord, Staden som är känd för sitt regn, å Starbucks :P

RSS 2.0