Bomber i Boston

Om ni inte läst eller sett de senaste nyheterna så kan jag berätta att under Boston maraton så sprängdes två bomber. Och det är i Boston som Cultural Care huvudkontor ligger. Jag vet dock inte hur det påverkar mig. Kommer  de anställda bli lediga i några dagar? och i så fall kommer det ju dröja innan jag får min nästa matchning. 
 

Au Pair video

Jag har nu i flera dagar försökt med att göra en Au Pair video. men inga program har funkat. tvärkonstigt alltså... Och när det väl funkade blev bilden på snedden, och det går ju inte att vrida videon på samma sätt som att vrida bilder... Men mitt sista hopp hänger på Ella. Hon får alltså ladda upp filmen från hennes dator istället för min. 
 
såhär ser det ut...

Fixat bloggen

Sådär ja! Äntligen har jag fixat bloggen. Om ni inte kan se den får ni uppdatera eller trycka på f5 tror jag det är :p 


Angånde match #1

Efter att ha läst mer om familjen bestämde jag mig för att "släppa" dom. Jag kände att det var för stort ansvar att ta. Båda barnen var med i alla "honors classes" i deras skola, och visst hade det funkat med 11 åringen, men jag som inte känner mig så smart kände att 14 åringen (snart 15 år) skulle vara smartare än mig. Så nu fortsätter sökandet efter ny match. Jag ska även försöka fixa video. Jag har spelat in, men har inget redigeringsporgram, så Ella ska försöka hjälpa mig :) 

Matchning #1

 
Efter att ha väntat i ca en vecka har jag fått min första matchning. Jag trodde jag skulle få vänta längre eftersom jag inte har någon Au Pair video. 
Familjen: Består av mamma, pappa och två barn
Barnen: en tjej på 14 år och en tjej på 11 år
Bor: Churchville, Northampton Township, Pennsylvania
 
Jag vet dock inte så mycket om familjen. Det enda jag vet är att ett av barnen har aspergers syndrom kombinerat med ADHD, och det skrämmer mig lite effersom jag inte vet något om hur det är att leva med någon som har det. Jag har ju sett I rymden finns inga känslor. och han har ju Aspergers, och det verkar ju väldigt krångligt att bo med en sådan person. Men jag får vänta några dagar, och prata med familjen osv. 

RSS 2.0