4D-film

Igår när vi va i NY gick vi också på 4D-film. Eller det var en tio minuter lång film, men det var jätteroligt haha. Jag var inte beredd på att riktigt vatten skulle komma, så jag blev skiträdd, och sen helt plötsligt kom en dunk i ryggen som jag inte heller var beredd på! Men sjukt kul va det haha

Idag har dagen varit lugn, och minvärdpappa är i Florida just nu. Så vi är lite lata och bestämde oss för pizza till middag. Jag är hungrig så det blir kanon gött!!



Madame Tussauds

 

Middag

 
Middag med Sandra!!
Förresten, min värdpappa berättade att hunden som är med i filmen The other woman är hans co-workers hund, coolt va haha. 
 

The Other Woman

Alltså se filmen! Den var jätterolig haha!! 
Ibland skrattade jag så mycket att jag fick ont i magen (okej, jag hade precis ätit, så det kanske berodde på det också). Men nästan alla filmer Cameron Diaz är med i är bra. 
 
 

Arbor Concert

Idag hade mina värdbarn konsert i skolan... om träd (?!) Anakin spelade iaf gitarr till alla låtar som sjöngs och Aidan gjorde någon teaterpjäs. Det var ganska långtråkig konsert, speciellt när de läste upp dikter om träd "Tree, Tree, Tree, Don't Cut Down The Tree".. så gick ungefär alla dikter, och det var många dikter!! haha. 
Sen höll Anakins musiklärare tal om Anakin!! Att det är sista året han går där, och att nu får de börja leta efter en ny Anakin.. Btw: Anakin är riktigt grym på gitarr!!
 
 

Hoppsan

Idag gjorde jag något dåligt!
Polisen stoppade mig, men jag fortsatte köra!! 
Okej, det låter farligare än det var. För det första var han en trafikpolis och för det andra så trodde jag han stoppade bilarna som var i den andra filen.. Jag menar om han vinkar att bilarna som ska korsa vägen och svänga vänster ska köra, då kan ju jag köra eftersom jag ska svänga höger? Jag vet inte om ni hänger med på vad jag säger, men jag tycker inte jag gjorde nått fel? Och polisen blev faktiskt inte så sur sån tur var..
Men till mitt försvar så säger jag att vi inte har trafikpoliser hemma där jag bor, och om vi skulle haft det så skulle de visat tydligare vilka bilar som ska stanna, right?

Reklaminspelning

Min värdpappa jobbar inom film/reklam osv. och idag hade de reklaminspelning hemma här i köket. Det var mycket folk och många filmkameror haha... Så för att inte störa åkte jag till biblioteket och hängde där hela dagen. 
Imorgon är det fredag vilket är skönt! Jag ska på bio och se The other woman. Jag har varit på bio 4 gånger de senaste 3 veckorna haha. men bio är kul!

23 April

Idag när Anakin var på sin karate hörde jag två pappor prata om NHL och om NY Rangers. och då sa den ena att det är två personer som drar ner laget, och den ena är Henrik Lundqvist.. hehe då kunde jag inte låta bli att säga att Henke är ju bra!! Och då sa ena pappan "men det tycker du säkert bara för att han är så snygg" och då sa jag "hehe ja, plus att han är svensk" och sen började vi prata på osv osv. men sen när Anakin är klar säger ena pappan "Hur funkar det att du bo med Rybacki-family när du är ett Rangers fan? De harar ju Rangers". Då fick alla ett gott skratt haha!
 

Lite fler påskbilder

 
Som jag visade på bild igår fick jag också en korg med choklad i osv. Fast ibland är jag ju bara för korkad. Jag la chokladkaninen på mitt nattduksbord och bara det att elementet är precis där.. så nu när jag slutade jobbet var kaninen helt smält.. haha. Jag gjorde i alla fall det bästa av situationen och köpte jordgubbar, så jag doppade jordgubbarna i den smäla chokladen! Mummaa
 

Påskdagen

Tog en behövlig sovmorgon! Sen hjälpte jag mina värdbarn att leta ägg. oboy vad många ägg vi hitta. Många med pengar i, andra med godis i osv. osv. riktigt kul var det. Sen fick jag en korg med massa godsaker i. 
Sen var det dags för påsklunch. Ja vet inte riktigt vad jag åt, men det såg ut som lasagne, fast det smaka nått annat, men det var helt ok. 
Och snart är det dags för efterrätt! Äpplepaj, Choklad-kanin och våra cupcakes! Sen efter det tänkte jag nog gå ut och gå lite hehe. Kan nog behövas!
 
 

20 April

I lördags drog jag, Andrea och Angelika till shoppingmallet!! Sen åt vi på en typisk amerikansk resturang.
 
 

Våra Snygga Cupcakes

 

Glad Påsk

 

Good friday

Alltså. Varför heter det good friday? Jag menar Jesus dog denna dag för väldans många år. Det är väl ingen bra sak att dö? Så varför namnet??

Idag ska vi iaf pyssla. Vi ska göra cupcakes, måla ägg osv. Så det kan nog bli kul. Denna jobbvecka har varit intensiv.. Vissa dagar har jag jobbat mer än 10 h..och ja, det är emot reglerna. 

Några bilder

 

100

Idag är det 100 dagar sedan jag kom till USA. I 100 dagar har jag varit borta från familj och vänner, det är helt sick!! 
Det är även 50 dagar sedan jag gick in i rematch, sick det med! Tid en går såå fort!
 



Yeey!

Aidan kom med i ett lag!!! Och inte vilket lag som helst, A-laget!
Dagen har inte haft så mycket att erbjuda. Det är spring break men den spöregnade hela dagen.. Så vi har sett på film, spelat hockey och biljard osv. Vi såg förresten på Elf. haha ja, en julfilm. Men den är så rolig!

Tryouts

Förra veckan hade ju Aidan tryouts, men tyvärr gick han inte vidare. Så denna veckan kör vi igen! Och idag följde jag med för att stötta honom. 
btw! Idag var det 25 grader utomhus och efter gymmet gick jag ut till poolen för att läsa lite, och jag var inte ens ute i 1 timme, men jag brände mig och jag fick sport-bh-bränna. Snyggt känner jag.. Men iaf tillbaka till Aidans tryouts. Det var stor skillnad till att gå från 25+ till -5. Jag frös!
Efteråt åkte vi till Cheesecake factory. Jag åt en hamburgare med mac and cheese haha. Fast den var god! och imorgon har jag sovmorgon. Killarna börjar nämligen sitt spring break imorgon. 
 
Asså WTF?? Det är nog den fulaste brännan jag haft

Söndags

Jag och Manuela drog in till The City i söndags. Vi turista lite och gick på Brooklyn-bron. Sen har jag varit sugen på surt godis i några veckor, så vi passade på att besöka Sockerbit, och jag fick äntligen mina sura nappar. Manuela som inte smakat på svenskt godis köpte också och hon gillade det! Såklart, vem gör inte det? ;) 
 
Fler bilder kommer sedan. För min kamera dog, så Manuela måste skicka bilderna!
 

Igår kväll

Igår kväll drog jag, Andrea och Angelika till Westwood för att äta middag. Sen gick vi bara runt i Westwood. Det var ashärligt väder, eller det slutade med regn.. men innan regnet var det varmt och skönt. btw: Man ska föröska undvika Starbucks på fredag/lördags-kvällar för det är då alla "småungar" hänger där haha.
 
 

Lite Shopping

 

Bra dag

Idag var en bra dag. 
Morgonen flöt på. Jag drog till gymmet och gick på ett spinningpass. Träffade en svensk där. Pratade lite med henne och hon tipsade vad man kan göra här under dagarna. Efter spinningen åkte jag till Upper Saddle River för att luncha med Sandra. Vi drog till Panera bread, mycket gott.. Sen shoppade jag lite på VS och sen åkte vi hem till Sandra. och OMG vilket hus hon bor i. Det är så sjukt stort, blev så himla imponerad assåå!! 
 
Sen angående Aidans tryouts. Han har ännu inte kommit med i något lag. Fast det har ingen annan heller. Och imorgon ska de börja med att cutta (haha vet inte hur jag ska säga det på svenska) folk, så att de blir mindre och mindre. Aidan är målvakt och sammanlagt är de fem målvakter. Bara två går vidare. Hoppas det går bra för honom, annars kommer han va ledsen i en månad eller nått. 

Zumba

Igår på vårt Aupair-möte körde vi zumba.. Jag kan ju säga att det är inte min grej.. Jag kan verkligen inte röra på höfterna samtidigt som jag går framåt/sida/bakåt osv. 
Men det var okej, för dansläraren va roligt + att hon gjorde massa roliga miner haha. 
 
I morse var Aidan super nervös. Han har nämligen hockey-tryout idag. Så jag hoppas verkligen det går bra för honom. Fast om han inte kommer med i något lag idag så är det tryouts nästa vecka också!
 
Haha såg denna bilden på facebook..
 

Grattis Hanna!!

 
Idag är det ingen vanlig dag för det är min systers födelsedag, hurraaaa
 

My weekend

work, work, work!
Detta är faktiskt första helgen som jag jobbar helg sen jag kom till USA. Vilket är 3 månader exakt idag. 
Det har både varit hockey och fotboll på schemat idag. Först hockey och jag typ frös ihjäl inne i ishockeyhallen, och sen efter det fotboll. Men det gick tyvärr inte så bra.. De förlorade.
 
I fredags åkte jag till bibliotetet och skulle låna Divirgent-böckerna, men de var utlånade.. Så jag lånade istället I am number four-serien. Sen är träningsvärken fortfarande kvar haha. 
 
 

Jag.Är.Död

Scheise!!! Idag tränade jag med den personliga tränaren. Det var sjuk jobbigt! sjuukkt!!! Alltså efter träningen kunde jag knappt gå ner för trappan. Så sa jag till honom. Det blir nog en vilodag imorgon. Och han bara nej absolut inte. kom hit in imorgon så gör vi några fler övningar. A, vi får väl se på det ;) 
 
Idag är det också 18 grader utomhus. Så jag träffade Sandra. En AuPair som bor ca 20 minuter från mig. Vi åt lunch på ett crepesställe och sedan gick vi runt i Westwood. Så skönt!
 
 
 

BBQ

Det blir bara bättre och bättre väder "over here". Det märks på min värdfamilj. För när det är fint väder blir det BBQ ! och vi har ätit grillat i tre dagar nu. 
 
Sen har jag också skrivit upp mig på gymmet i Westwood. Så imorgon ska jag träna med en personlig tränare. Det ska bli kul. Fast jag tror nog det kommer va otroligt jobbigt. 
 
Såg denna bilden på fb. Första båten sjösatt på Studseröds Marin Då saknar man allt havet lite..

Fråga


Nja. På sätt och vis är det ju samma som jag tänkte. Jag var beredd på att ta hand om barn. Men samtidigt så har jag väldigt mycket fritid under dagen, och ibland är det långtråkigt eftersom alla andra jobbar under dagen. Jag hade nog förväntat mig mer "nya" upplevelser. Jag hade nog också förväntat mig att livet skulle vara som i en film, men det är det ju inte såklart. Haha.

Jag skulle rekommendera att åka om man känner att man kan vara borta från sin familj så länge. Jag hade bara varit borta från mina föräldrar i 10 dagar innan, och min trillingsyster 4 dagar typ. Och jag känner att det är ganska svårt för mig. Men samtidigt när jag är sysselsatt med något glömmer jag alla där hemma för en stund.


1 April

Igår kväll kollade jag igenom min gamla blogg och jag fann detta i arkivet:
 
Nummer fyra. Jag vill vara Aupair i USA. Jag visste vad jag ville. Så nu kan jag bocka av en till sak på listan. (Aupair och simma med delfiner) 
 

Mums

 
Blev en kort jobb-dag då jag ensdast jobbade 7-8.30, 15.00-16.45

RSS 2.0