Ett tag sedan

Ja det var ju ett tag sedan jag skrev nu. Och självklart har jag en anledning till det!
Det är nämligen så att jag är tillbaka i Sverige! 4,5 måndader i USA har varit fantastiskt, men hemlängtan har varit en stor del under dessa månader. Det var absolut inget fel på min andra familj. De är asgoa och jag kommer att sakna dem.. 
 
Mitt liv i USA har varit ballt. Tänk att jag har bott både i Colorado och New Jersey! Jag har fått uppleva så mycket! NYC, Denver, FlatIron mall, Garden state mall, collegefest, bar-runda, NBA-match, NHL-match etc. etc. Dessa månader kommer jag att minnas i lång tid framöver och tänk vad många kompisar från alla världens hörn jag fått. Från Colombia, Österrike, Norge, Danmark, Finland, Frankrike, Italien osv.. Sjukt roligt! Och tack alla ni som läst min blogg! Hoppas ni får det bättre i USA, och att eran hemlängtan inte tar över som den gjorde för mig. 
 
Och nu till frågan, vad ska jag göra nu?
I Sommar kommer jag jobba. Jag har fått jobb på ett café på Käringön utanför Orust. Så är ni i närheten är det bara att komma dit och hälsa på. I höst vet jag inte vad som händer. Jag har sökt högskola, frågan är om jag är redo att börja plugga? Hur som helst. We'll see.. Kanske blir det att jag säsongar på någon skidort?
 
Frågor??

RSS 2.0